söndag 18 augusti 2013

Kompressionsstrumpor

Har du erfarenhet av kompressionsstrumpor? Hurudana använder du? Strumpor eller "sleeves"? Och framför allt; har du tips på var man kan köpa bra men förmånliga kompressionsplagg? Över 30 euro är rätt så mycket för en strumpa, men kanske värt det?
Jag hör gärna din åsikt och tar tacksamt emot tips :)



6 kommentarer:

  1. Jag gillar dom inte alls, det känns som om jag är trött i vaderna redan innan jag ens börjat springa. Tycker dock att det var skönt efter maran att ha dom på, men i återhämtande syfte. Jag har testat både sleeves och gococos strumpor, och båda har samma effekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. okej, det är säkert smaksak o en vanefråga. bra tips att ha i återhämtningssyfte, läste nånstans att man också kan ha dem före ett pass, i "förebyggande" syfte.

      Radera
  2. Jag har både sleeves och strumpor och tycker de är sköna att ha som återhämtning och så använder jag dem alltid på tävling, då det också faktiskt känns som att de har en viss effekt. Jag har kompressionsstrumpor från gococo, newline och något märke till och jag har testat sleeves från gococo och zeropoint. Jag rekommenderar de från gococo, strumpa eller sleeves är smaksak - jag gillar båda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hittar du dem i butiken eller beställer du över nätet?

      Radera
    2. Beställer på nätet, eller ja, jag har fått de flesta hemskickade till mig som sponsring. Men de har supersnabb leverans och är jättetrevliga på gococo och sånt gillar jag att stödja :)

      Radera
  3. Jag tycker att det är skönt att springa med kompressionsstrumpor. Om det nu sedan är inbillning eller äkta effekt. Har bara Gococo-strumpor som jag köpt på nätet. Snabb leverans.

    SvaraRadera