söndag 18 november 2012

Poff!

Skit skit skit också!
Plötsligt gick det upp för mig att Stockholm marathon krockar med studentdimissionen! Och om det inte händer något oförklarligt otroligt så blir min bror student. Skit skit skit också (och grattis Robin)! Tyvärr måste jag prioritera kalaset. Om jag inte springer maraton på två timmar och tar flyget till Helsingfors direkt efter. Voj kakka!

Poff, och drömmen sprack. Bara sådär.

Nu måste jag väl fejka en skada för att få skjuta upp mitt deltagande. Någon läkare som vill skriva ett falskt intyg åt mig?
Snälla, hjälp mig att hitta ett MINST lika spännande och bra lopp som jag kan delta i, som plåster på såren. Maj-juli skulle vara bra.

3 kommentarer:

 1. För det första, grattis till supertid i Aktia Cup!

  Beträffande Stockholm maran så kan jag inte skriva ut fejkat intyg, men kan tipsa om Köpenhamn marathon den 19 maj: http://www.copenhagenmarathon.dk/en/

  Och dessutom så är jag sugen på Stockholm maran men har ingen startplats, kan man månne flytta över den på mig så köper jag den av dig?

  Kram
  anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack :)

   jag ska höra mej för om stockholm marathon, de sku va super om du sku få min plats!
   jo, köpenhamn funderar jag starkt på. riga o wien är också alternativ.

   Radera
 2. Anna: dom var jättesnälla o betalar tillbaka summan åt mej o tar bort mig från listan! Så tyvärr får du inte min plats, men anmäl dej NU! Du kan få min "jag tränar inför stockholm marathon"- t-skjorta i stället ;)

  SvaraRadera