tisdag 3 juni 2014

Inte som på Strömsö

Det går inte alls bra just nu. Hela förra veckan kändes jobbig, som om kroppen aldrig återhämtade sig och pulsen var hög som bara den medan farten inte är värd att nämna. Trenden fortsätter. Dagens SATS-träning var tuff även om jag drog den lättaste gruppen (vilket jag är helt nöjd med, puh) och nu ligger jag bara helt apatisk på soffan.
Lite som om jag höll på att bli sjuk. Men utan feber eller andra sådana symptom. Men influensa kan väl vara feberfri?
Eller så är det brist på någonting. För lite mat? För lite järn? För lite vila?
Eller så är det bara vårtrötthet.

Hur som helst så är det inte alls så bra med tanke på lördagens halvmara. Jag har aldrig sett så lite framemot en tävling förr! Skumt. Överväger starkt att stå över. Har faktiskt ingen lust att plåga mig själv. Det andra alternativet är att gå med och ta det lugnt. Typ slå personsämsta. Jag är dock inte den typen som gärna gör det.

Springa eller inte springa? Det får jag väl se på lördag.

4 kommentarer:

 1. Jag har haft till och från just sådanna perioder nu under våren. Lite matthet och sjukdomskänsla, men utan sjukdom. Funderade en stund på om jag fått mononukleos som väl kan komma som en utdragen trötthet, men inte vet jag sedan. Har haft just sån känsla både före halvan och maran, men persat på båda utan att känna mig en gnutta trött på själva tävlingsdagen. Jag skulle tipsa att vila ordentligt före, är mycket, och kör på känsla. går det bra så spring på, är det trögt kan du hoppa av om det blir för tungt. Jag stod och gäspade stort ännu en halv timme före start i stockholm, men sedan rullade benen på bra ändå. Lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja jag får väl se hur det känns på lördan. löpningen har också varit så tröttsam så jag undrar just om det blir till nåt :/ får väl kolla upp det om det varar fler veckor.

   Radera
 2. Oj, jag sa till Helsingfors i helgen... borde jag springa halvmaraton alltså? :D Verkar av någon anledning dras till huvudstaden just då, ifjol var jag där då Helsinki City Run gick av stapeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jepp, helsinki half marathon på lörda! klart du ska springa!

   Radera