söndag 2 februari 2014

Skodrömmer

Heidi väckte mitt skosug och nu sitter jag och söker lämpliga alternativ.

Den här ska jag definitivt ha. Jag kan bara inte välja färg. Jag har sprungit med Asics Gel Kayano 19 och nu skulle det vara dags för modell nyare och lättare. Den har passat mina överpronerande fötter och är bra speciellt på långpass.

En lättare sko skulle så klart också vara bra.
Hittade Asics Gel-DS Trainer 19 i läcker färg. Den skulle vara bra för snabbare pass och tävlingar.
Har någon erfarenhet av Asics Gel-DS Racer 10? Den ser också lockande ut.

Jag har sprungit i både Karhu och New Balance men nu har jag fastnat för Asics. Främst handlar det om att jag överpronerar och vill ha en stabil sko samtidigt som den är lätt, vilket Asics har lyckats med. Självklart skulle jag gärna testa andra märken också, så om du har tips på drömskon för mig så tipsa gärna!


3 kommentarer:

  1. Jee för Asics! Ja drömmer om Gel Nimbus, tipsar dig om Intersport för dom har förra årets modeller för 30-40% :) Ja tror ja hade typ ngt som Gel Ds Trainer, dom har hållit i ett halft år. Måst köpa vinter/trackskor för att sommarksorna skulle hålla bättre. Tipsa omd u har någon webbsida för billiga Asics :P

    SvaraRadera
  2. Roligt att du har kunnat löpa igen! Asics Racer är är en mycket lätt sko. Jag skulle inte springa länkar med den, men nog intervaller och kortare tävlingar. Jag har sprungit mest med Adidas de senaste åren. Av adidas skor har adizero tempo pronationstöd. Det är annars också en bra sko som påminner lite om DS Trainer, men rullar bättre tycker jag :)

    SvaraRadera