torsdag 5 december 2013

Advent

Så var det december. Jag hade gett mig själv löpförbud till och med denna dag, men det lär fortsätta för oviss tid framöver. Eller visst skulle jag få springa, men det är inte så kul om det gör ont.
För det gör ont. Fortfarande. Snart två månader utan spring och jag är minst sagt ledsen. Jag har tid till fysioterapeut nästa vecka men jag har inte stora förhoppningar. Vad kan han göra annat än att ge samma övningar som jag redan har fått och som jag har gjort mer eller mindre flitigt den senaste tiden? Om han bara hittade felet (som gick att fixa lätt) så skulle jag vara tacksam. För inte ska väl ett löparknä ännu två månader senare vara sjukt och stelt och väcka mig under nätterna? Löpningen saknar jag, men det som är mer deprimerande än att inte kunna springa är att ha ont. Varje dag. Och bli påmind om mitt öde vareviga dag.

Nåja, julen är i antågande och den glädjen kan ingen ta ifrån mig. Plankutmaningen har också kommit igång och fyra minuter gick bra igår. Får se hur det blir med femton. Eller tjugofyra.

Nu väntar jag på snön och hoppas på att kunna skida trots Tristans* klagan. Idag blir det kryssning till Stockholm och jag hoppas kunna glömma allt som har med träning och smärta att göra och bara koppla av, äta oförskämt mycket och julshoppa hos våra västra grannar.

Fridfull adventstid!*Vänster löparknä

6 kommentarer:

 1. Hej Freja! Usch vad tråkigt att höra. Kom att tänka på en sak; har du testats för borrelios?

  SvaraRadera
  Svar
  1. va? oj nej kan det orsaka ont i knäna??

   Radera
  2. Ja det kan ju ge värk i alla leder. Tänkte bara att när du annars ju rehabar så bra och är så stark så verkar det ju jobbigt att det bara fortsätter göra ont.

   Radera
  3. mm nå det är ju bara denna led som gör ont. jobbigt, verkligen, o frustrerande.

   Radera
 2. Så otroligt ledsamt att läsa att du fortfarande har ont. Testa gå till Helsingin Cherokee.
  Käyntiosoite: Bulevardi 3 B
  Puhelin: 040 7628488
  Har hört mycket gott om dem. Bland annat M går hos Janne Saarinen någon gång i året och upplever förbättring på en gång.

  SvaraRadera
 3. Fortfarande löpförbud, det låter inte alls något kul. Kämpa! ):

  SvaraRadera