lördag 26 juli 2014

Under all kritik...

…när det kommer till träning under semestern. Semestern i sig är däremot fenomenal.
Jag har mina orsaker. Det är hett, det är väl den främsta orsaken. Vilken galning springer i +30 grader? Jag, ibland, men då är det inte mer än 7-8 km för att inte förgås. Och det gör jag inte heller varje dag. Jag har lyckats få ihop 30-40 kilometer i veckan och det är inte riktigt vad det brukar vara. En lätt vecka ligger nomalt på 50-60 km, så det här är väl mest semester från löpning.
Någon annan som svettas?
Det gör inte så mycket att träningen lider. Speciellt inte när man har sol, värme och en horisont framför sig. Fyra dagar på sjön, många heta holmpromenader och en massa smörgåsar. Vi fick oss trots värmen en svettig länk på Kökar. Det blev fram och tillbaka till kyrkan, där vi passade på att svalka oss med trädgårdsslangen. Varmt har det varit. Lyx är en algfri vik att ankra i för att ta sig ett dopp.

När det ser ut som det gör på bilderna spelar det faktiskt ingen roll om jag har sprungit eller inte. Värmeböljan lär ska hålla i ännu ett par dagar, sedan ser jag verkligen framemot att springa i drägligare temperaturer.
En vecka kvar av semestern. Sedan börjar vardagen igen. Det blir en annorlunda höst, kan jag tänka mig. Jag lovar att berätta varför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar