måndag 9 mars 2015

Tre veckor

Samtidigt som det känns som en evighet så har det ju faktiskt bara gått tre veckor sedan vi blev tre. Tänk att en trekilos klump kan ta all ens uppmärksamhet och energi och vända upp och ner på vardagen så fullständigt!

Jag är fast. När jag föreställde mig hur det skulle vara med en bebis i huset så tänkte jag att jag skulle få långtråkigt. Det är snarare så att dagarna bara går utan att jag knappt har hunnit göra något alls. Bra att jag hinner stiga upp ur soffan för att äta och gå och kissa.

Jag är någorlunda återställd nu.  Det är ännu en vecka kvar av förbudet att lyfta tunga saker, böja mig och använda mina magmuskler. Såret har nog läkt bra men det känns illa emellanåt. Jag har kunnat gå på korta, långsamma promenader och det är främst i syfte att få frisk luft. Någon träning har jag inte ens tänkt på. Jag har varken tid, energi eller krafter att göra det och dessutom lär jag nog få vänta tills efterkontollen innan jag ens kan tänka på annan träning än knipövningar.

Idag kom jag mig ändå ut i det vackra, varma vårvädret och fick en timmes lugn och skön vagnpromenad. Känner min nästan som ny.Fokus för tillfället är att vara mamma. Löpare kanske jag kan börja beskriva mig som någon gång i sommar.  Det betyder att bloggen inte kommer att uppdateras särskilt aktivt, åtminstone inte så att jag skulle blogga om min egen träning. Kanske inlägg om löpning i allmänhet. Jag tror mig fortfarande vara expertamatör så kanske kan jag komma med något vettigt trots min paus från allt som heter träning. Annat som händer i mitt liv kan läsas om här.


1 kommentar: