torsdag 26 mars 2015

Nybörjarkurs!

Vill du komma igång med löpning? I så fall har du en ypperlig chans nu i vår då Running Finland ordnar en nybörjarkurs! Målet är att du ska klara av att springa 30 minuter och vi går lagom långsamt framåt.

Kursbeskrivningen låter såhär:

Running Finland rf ordnar nybörjarkurs i löpning
Vill du komma igång med löpning? Då är det här kursen för dig. Kursen omfattar sex träningstillfällen tisdagar kl.18:30 - 20.00 med en första träff 14.4.2015. Startplats för samtliga träningspass är parkeringsplatsen utanför Café Carusel på Havsstranden 10, Helsingfors. Billig parkering finns för de bilburna och för de som föredrar kollektivtrafik så gäller spårvagn nummer 3 och 2 (riktning Brunnsparken) samt buss nummer 24.
lsättningen för kursdeltagarna är att klara av 30min löpning/jogging. Under träningstillfällena går och joggar vi men pratar också en hel del om löpning, utrustning, styrka och rörlighet. Ingen tidigare erfarenhet krävs men kursdeltagarna bör vara villiga att träna också på egen hand. 
Kursavgiften är 10e för föreningens medlemmar och 40e för ickemedlemmar (medlemskap ingår). De tolv första får plats på kursen. 
Anmälningar tas emot på info@runningfinland.fi.
Fråga gärna om det är någonting du undrar över.
För träningen på kursen står:
Freja Järveläinen (27)- erfarenhet av flera maraton- och halvmaratonlopp. Har även dragit löpträningar i SATS Elixias regi.
Carin Göthelid (52) - mångsidig löpare med terränglöpning som specialintresse.
Sofia Fager (36) - Running Finland-grundare och tränare samt initiativtagare för föreningens allra första nybörjarkurs.
Alex Fager (39) - föreningens ordförande med ett specialintresse för milen och kortare sträckor.

För min del är jag i samma skede som nybörjarna i och med min lilla paus från löpningen. Hoppas jag vid kursens start har lov att börja småspringa.

Om inte just du är intresserad av kursen så har du kanske en kompis som är det, så tipsa! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar